Meniu Închide

Fum Greu

In timpul dansului, podeaua va fi acoperita de fum greu , iar mirii vor parea ca plutesc pe aceasta patura de fum. Fumul este realizat doar din gheata carbonica , acesta ramane la nivelul podelei pe tot parcursul dansului. Cu ajutorul masinii de fum putem creea o atmosfera unica, de basm. Se foloseste indeosebi la dansul mirilor iar impreuna cu luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans se realizeaza superbul efect de "dans pe nori". Fumul este realizat doar din gheata carbonica , acesta ramane la nivelul podelei pe tot parcursul dansului. Fumul nu miroase si nu pateaza. Pentru ca la valsul mirilor utilizam doar masini de fum speciale care au sistemul de evacuare al norului de fum in partea de sus. Astfel inlaturam orice risc ca in timpul sau dupa momentul valsului mirilor sa ramana apa pe ringul de dans.

Fumul greu se ridica doar pana la cca 35-40 cm si are o durata de aproximativ 3 -4 minute in functie de marimea ringului de dans. Recomandarea noastra este ca durata melodiei alese de dumneavoastra sa fie pana in 3 minute. Folosim gheata carbonica de cea mai buna calitate achizitionata in ambalaje termine de la distribuitori autorizati.

Pretul pentru gheata carbonica si fum greu la vals este de 110 Euro. Pretul include transportul, gheata carbonica si operator masina fum.