Meniu Închide

Lumini arhitecturale

Va recomandam lumini arhitecturale sau lumini ambientale atat evenimentelor private cat si corporate.Lumini arhitecturale ajuta la decorarea saloanelor pentru evenimente . Acestea ofera o nota de eleganta si un ambient spectaculos locatiei. Aveti posibilitatea sa alege din diverse nuante de culori pentru luminile arhitecturale precum roz, mov, albastru, verde, rosu, auriu sau orice combinatie de culori intre rosu, albastru si verde.

Luminile arhitecturale sunt compuse din bare led RGB 240 leduri. Acestea sunt legate in serie prin cablu XLR si sunt controlate printr-un panou de control.Pot avea mai multe functii:
-se pot face mai multe jocuri de lumini;
-se pot seta sa se schimbe la o durata mai scurta sau mai lunga de timp ;
-se pot seta sa fie statice pe o culoare;
-sa pot schimba pe ritmul muzicii.

Pretul pentru pachetul de lumini arhitecturale este intre 150 si 220 Euro in functie de numarul de dispozitive si jocurile de lumini alese.Pretul include transport, montaj si conectica. Luminile arhitecturale sunt montate in ziua evenimentului si raman pe pozitii pana la terminarea lui.

Spre deosebire de majoritatea celor care ofera lumini arhitecturale cu dispozitive mici de forma rotunda cu dimensiunile de 260 x 68 x 210 mm,  noi va oferim leds bars cu dimensiunile de  1064 x 65 x 88.5 mm . Dispozitivele noastre sunt mai puternice, au mai multe leduri si acopera o suprafata mult mai mare reusind astfel sa lumineze intregul spatiu.